Dobrodošli u Mobilni Diskont! | Pozovite Nas : +381 64 2 520 520

Polisa Privatnosti

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I LIČNIH PODATAKA KORISNIKA I NJIHOVO KORIŠĆENJE


Mobilni Diskont poštuje privatnost korisnika web prodavnice

Mobilni Diskont se obavezuje da podatke svojih kupaca prikuplja, obrađuje i čuva u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Popunjavanjem traženih polja na stranicama naše web prodaje, kupac daje saglasnost za prikupljanje i obradu ovih podataka.

Datu saglasnost klijent može opozvati u pozivanjem našeg kontakt telefona ili slanjem email-a koji se nalazi na strani kontakt.

Svi podaci koje kupac popuni u ponuđenim poljima tretiraju se kao strogo poverljivi i čuvaju se dok je kupljeni proizvod u garanciji.

Prikupljaju se samo podaci neophodni za poslovanje i informisanje klijenata u skladu sa zakonom, dobrim poslovnim običajima, i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Klijentima se daje mogućnost odluke da li žele ili ne da se prijave na mailing listu koja se koristi u marketinške svrhe i obaveštenja o akcijama.

Mobilni Diskont se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca, koristeći savremene tehnološke postupke koji omogućavaju pouzdan i siguran način korišćenja Interneta.

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i obradjuju u skladu sa važećim propisima i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.

Podaci o ličnosti se neće činiti dostupnim trećim licima.

Fizičko lice čiji se podaci obrađuju ima pravo na uvid u podatke i kopiju istih, kao i pravo na opoziv datog pristanka.

Vaš Mobilni Diskont